Vertalen

Vertalen


Vertalen

The word department kan legio documenten voor je vertalen. Of het nu gaat om een productsheet van een A4’tje of een handleiding van 1000+ pagina’s. Verstrekt je leverancier alleen Nederlandstalige product omschrijvingen, maar vindt je klant het prettiger om ze in het Engels te ontvangen. Dan is het fijn als het document vertaald wordt naar de gewenste taal (Nederlands-Engels v.v.) en het is nog prettiger dat je daar zelf niet over na hoeft te denken. Je besteedt de vertaling uit aan The word department zodat je je bezig kunt houden met wat voor jou belangrijk is, je bedrijf.   

Mijn specialisme ligt op het technische en maritieme vlak, maar ook in andere vakgebieden kan ik je van dienst zijn.  
Door gebruik te maken van hoogwaardige software zoals SDL Trados studio zorg ik voor consistentie en continuïteit in de vertalingen. Ook blijft hiermee uw lay-out behouden.  

Een aantal voorbeelden van wat ik voor je kan vertalen: 

  • Handleidingen, waaronder: 
    Installatiedocumentatie 
    Onderhoudsdocumentatie 
    Service documentatie 
  • Trainingsdocumentatie 
  • Web teksten 

Handleidingen 

Hierbij kunt je denken aan handleidingen van je eigen producten die de klanten ontvangen. Maar ook aan leveranciers handboeken van producten en onderdelen die in je bedrijf gebruikt worden.  

Trainingsdocumentatie 

Verzorg je interne trainingen of instructies voor klanten, dan is het prettig dat je het lesmateriaal aan kan bieden in een taal die voor deelnemers te begrijpen is.  

Bent je een opleidingsinstituut met buitenlandse studenten, maar met alleen Nederlandstalig lesmateriaal, of andersom. Dan kun je het leerproces voor je leerlingen duidelijker maken door hen te voorzien van begrijpelijke materie, door The word department de lesstof te laten vertalen.  

Web teksten 

Je hebt een website in het Engels dan wel Nederlands, en je zou deze graag tweetalig maken om nationale en internationale bezoekers van dienst te zijn. Ik kan je helpen.  

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden. Heb je een ander document wat vertaald moet worden, neem dan contact op om de mogelijkheden te bespreken.