Over mij


Wie is The word department


Over mij
Met vriendelijke groet,
Janny Kanters

Wat kan ik u over mij vertellen. Ik ben Janny Kanters. Ik ben mijn carrière begonnen als Maritiem Officier op de zeevaart. In deze periode heb ik een brede kennis van (maritiem) technische- en nautische zaken opgedaan.  
Deze kennis heb ik de afgelopen vijftien jaar ingezet in mijn functies als technisch schrijver/vertaler en garantiemedewerker, bij een bedrijf in de maritieme sector. Hier heb ik mijn kennis op onder andere het technische vlak verder uit kunnen breiden en aan kunnen vullen.  
 
In deze periode heb ik ook tien jaar lang deel uitgemaakt van de Ondernemingsraad, in de functie van secretaris. Een uitdaging waarvan ik nooit spijt gehad heb dat ik hem aangegaan ben, ik heb er namelijk heel veel van geleerd. Niet alleen op het gebied van de OR, maar bijvoorbeeld ook met betrekking tot onderlinge verhoudingen, bedrijfsvoering en de wet. 

Ondanks dat mijn specialisme door mijn werk ervaring op het technische, maritieme en zakelijke vlak ligt kan ik ook op andere vlakken goed uit de voeten. In mijn vrije tijd vermaak ik me regelmatig met creatief schrijven en fotograferen. De combinatie van woorden en beeldmateriaal kan mooie resultaten opleveren.  

The word department – When words count 

In 2019 heb ik besloten The word department op te richten om me volledig te kunnen richten op schrijven en vertalen. 

Mijn kracht is ervoor zorgen dat een document duidelijk en leesbaar is voor iedereen, met of zonder voorkennis of specialistische achtergrond. Zowel in het Engels als in het Nederlands. Of het nu gaat om de werknemers op de diverse afdelingen binnen een bedrijf, of om klanten van mijn klanten. 

Afspraken zijn voor mij afspraken en geen richtlijnen. Duidelijkheid over werkzaamheden, budget en tijd staan bij mij dan ook hoog in het vaandel. 

Voor mij telt elk woord. Daarom: When words count, neem contact op met The word department. 

Wilt u meer weten over mijn diensten en werkwijzen, neem dan contact op.