Tarieven

Tarieven


Welke tarieven hanteert The word department 

Een opdracht bestaat niet alleen uit het vertalen of opstellen van een document. Er spelen diverse factoren een rol bij de totstandkoming van het uiteindelijke kostenplaatje. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld: 

 • Grootte en looptijd van het project; 
 • Onderzoek naar de organisatie, het product of de dienst; 
 • Verzamelen van voor het project relevante informatie; 
 • Tussentijdse briefings; 
 • Werk wat op locatie moet worden uitgevoerd. 

Voor aanvang van de werkzaamheden bespreken we samen je wensen en eisen. Aan de hand hiervan maak ik een offerte. In sommige gevallen zal ik een uur- of woordtarief hanteren, in andere zal ik uitgaan van een tarief voor het gehele project. Ook dit bespreek ik op voorhand met je. Na het accepteren van de offerte ga ik voor je aan de slag. Pas je de opdracht aan na acceptatie van de offerte dan bereken ik eventuele extra kosten op basis van nacalculatie.  
 

Wat levert uitbesteden je op

tarieven

Vooral bij werkzaamheden die incidenteel uitgevoerd worden, zoals schrijven en vertalen, moet je de overweging maken welke oplossing het beste bij jouw situatie past. Los je dit intern op, door een van je vaste werknemers deze taak tijdelijk toe te wijzen. Of zoek je buiten de deur naar een specialist. 
 

Bepaal wie het gaat schrijven
Dan komt het punt waarop je gaat beginnen met schrijven. Voor zeer technische documentatie kan het verstandig zijn om hiervoor een technisch schrijver in te huren. Het kan ook een idee zijn om een aantal personeelsleden van de IT-afdeling of ervaren monteurs te vragen dit te doen. Echter hebben zij vaak geen schrijfervaring die wel nodig is bij het goed overbrengen van de informatie. Een externe technisch schrijver inhuren is daarom geen overbodige luxe.

Anthony Carter – MyAnswers


Er zijn uiteraard kosten verbonden aan het uitbesteden van werk. Het levert je echter ook een hoop op. Outsourcing betaalt zichzelf terug want: 

 • Ik werk op projectbasis, dus je hoeft geen vaste kracht in dienst te nemen voor incidenteel werk; 
 • Je vaste werknemers kunnen zich volledig toe leggen op hun eigen dagelijkse werkzaamheden; 
 • Ik lever een professioneel samengesteld en/of vertaald document voor intern en extern gebruik; 
 • Je kunt je klanten voorzien van duidelijke en eenduidige informatie. 
   

Neem voor een offerte of meer informatie vrijblijvend contact op via de contactpagina of via info@worddepartment.nl